Metode simple de economisire a banilor

Yves Rocher

Ce spune cafeaua pe care o bei despre tine

By on July 24, 2013 in Viata simpla with 13 Comments

Unul dintre momentele mele preferate din zi este cel în care îmi beau cafeaua. Îmi place să o beau fără să mă grăbesc, pe îndelete, oprindu-mă din orice altă activitate (de fapt, mă gândesc pur si simplu la ceea ce am de făcut peste zi). Cafeaua face parte din rutina mea de zi de zi, din micile simple plăceri ale vieții, ca să spun așa. Și mereu am o cană preferată, de obicei primită și la care țin tare mult.

De aceea m-am gândit ca astăzi să vă arăt un Infografic descoperit de curând, în legătură cu cafeaua și personalitatea. Mie îmi place cafeaua lungă, un fel de Americano, sau expresso dublu. Astept să îmi spuneți și voi preferințele voastre :).

Iată și infograficul:

infografic-cafeaSursa

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

There Are 13 Brilliant Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Adriana says:

  Preferata mea este Espresoso fara zahar. Intr-o perioada o beam cu lapte, dar acum imi place simpla, neagra si amara. Doar mi-e prea dulce viata 🙂
  Si, recunosc cu mana pe inima ca sunt dependenta de cafea!

 2. Dia says:

  Preferata mea este cafeaua cat mai mare si cat mai tare. Amara.
  Cafeaua e viata mea, ca sa zic asa.

  • Iulia says:

   Dia, si mie imi place cafeaua enorm de mult – o asociez mai degraba cu un moment de liniste inainte de inceperea unei zile mai mult sau mai putin agitate. Si mereu am visat sa imi deschid o cafenea 🙂

 3. Mihaela says:

  Eu beau ness cu zahar-mai dulce!

 4. Dia says:

  Si ce te-a tinut pe loc?
  Eu visez o ceainarie, asa mica, cocheta si eleganta, cu scaune si mese mici, afara, asa ca in Paris.

  • Iulia says:

   Dia, ceainarie-cafenea, pe acolo. Nu a fost niciodata pe lista planurilor imediate, cred ca asta m-a oprit. Poate mai tarziu, cine stie 🙂

 5. Mie îmi place cea neagră, foarte tare, cu puţin-puţin zahăr şi mi-o fac singurică la ibric. Ca şi concentraţie, este la fel de tare ca un expresso, dar altfel e un fel de cafea turcească. Doar nisipul îi lipseşte. Beau vreo două căni de ceai, cu o astfel de licoare. Deci, dependenţă în adevăratul sens al cuvântului. Însoţită de cea de-a două, şi mai gravă, ţigara. Aşadar, m-ai provocat la autocritică!
  O zi frumoasă!

 6. Iuliana says:

  Cafea la ibric, potrivit de dulce.
  Eu visez sa am o cafenea-ceainarie la care sa servesc si briose sau tarte sau prajiturele mici facute de mine 🙂

 7. Sinziana says:

  Expresso dublu daca sunt in oras. La mine acasa, iubesc cafeaua la ibric, pe care eu o fac cel mai bine (fara falsa modestie). Am un ibric de cupru, si folosesc cafea de buna calitate. Fara zahar, fara lapte. Imi place sa trag de ea pana la jumatatea zilei, nu o pot da pe gat in 10 minute. Uneori, am impresia ca o cafea pur si simplu poate sa iti faca ziua mai buna. 🙂 Si similar, daca mi se serveste o cafea lunga, sau cu prea mult lapte sau de-a dreptul groaznica, asta ma poate prost dispune. :))

 8. Irina says:

  eu prefer latte, sau latte macchiato, – cafea dulce, cu lapte, frisca si eventual cioco rasa deasupra. Sau cu un praf de scortisoara :).

 9. Aa. says:

  Frapucino si da, imi place mai mult frisca (nu inghetata) din compozitie decat cafeaua in sine. Dar acasa imi fac 3 in 1, ca nu am timp de frapucinarit!

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SomProduct
Top